25-10-17

Herfst

We startten ons thema "HERFST" met een waarneming van bomen op onze graskoer. Zoals echte kunstenaars moesten we een boom zo natuurgetrouw natekenen. 
Op woensdag trokken we dan naar "Het Vrieselhof". Onder een stralend zonnetje volgden we een kabouterpad en moesten zo allerlei herfstgerelateerde opdrachtjes uitvoeren. We mochten ook kampen bouwen. Uiteindelijk werden we beloond met een heerlijke banaan, gesponsord door het oudercomité, waarvoor dank! Het was zo leuk dat de juffen de tijd uit het oog verloren hadden, zodat we te laat terug op school aankwamen (sorry).

We werden ook verrast door een theatergezelschap dat plots onze klas binnenviel! We zaten met een verstopping in de klas en de werkmannen kwamen die opsporen. Zij boorden achter een verlicht doek een gat in onze klas (optische illusie). Er zat een verrassingskoffer vertopt in de grond (begrijp je de woordspeling laughing) met feestattributen, want 1 van de werkmannen was jarig en het eindigde met een feestje in onze klas. Superleuk!!! dank je wel acteurs!

Ilona is in het begin van de herfstvakantie jarig en trakteerde ons reeds met heerlijke cupcakes! Dank je wel!

17:22 Gepost door Daniëlle Van Overtveldt | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuke foto's, de uitstap naar het vrieselhof was een succes en dan nog het zonnetje erbij, dat is dan ook een reden om te laat terug te zijn.

Nu snap ik eindelijk wat de jongens vertelden over de werkmannen (ik kon echt niet volgen) :-).

Gepost door: An | 27-10-17

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.