24-09-17

September

Onze eerste maand zit er bijna op. We zijn al goed gewend aan onze nieuwe klas, aan onze klasgenootjes en aan de gewoontes van ons jufsmile. We mogen mekaar geen pijn doen en ook niet roepen in de klas. Dat was voor sommigen onder ons niet gemakkelijk. We krijgen ook per week een andere plaats in de kring, zo leren we omgaan met iedereen.

We leerden een beetje over ons lichaam, hoe het functioneert en dat we allemaal verschillend zijn. Gelukkig maar volgens een pientere kleuter, want hoe kon je anders weten wie wie waslaughing
We knutselden allemaal een kindje om onze klas te versieren en we schilderden er één om de juiste opbouw van het lichaam te leren. Daarnaast konden we vrij een kindje knutselen met kosteloos materiaal en er één knippen en kleven op papier.
We mochten ook een beetje ondeugend zijn en kindjes schilderen op onze deur (hihi)
We hebben een groeimeter in de klas en we konden zelf aan de slag met meters.

De turnlessen van juf Natasja zijn zoals gewoonlijk weer supertof! Oh ja mama of papa, kan je er voor zorgen om op maandag en dinsdag gemakkelijke schoenen aan te doen, want nu moeten we alleen onze schoenen kunnen aan- en uitdoen.

We kregen ook al schrijfdans van juf Ines.

Op de strapdag mochten we fietsen, want we waren bijna allemaal met de fiets of de step. Een dikke bravo! We moesten allemaal in dezelfde richting fietsen en stoppen voor het rode lichtsmile.

Het oudercomité trakteerde ons op een gezond tussendoortje, waarvoor dank!

Finne was de eerste jarige in onze klas. Zij is nu ook al 5. Proficiat en bedankt voor de heerlijke cake.

En nu kijken we uit naar onze eerste uitstap naar "Het Karrenwiel" te Grobbendonk. Het belooft alvast een zonnige dag te worden.

17:53 Gepost door Daniëlle Van Overtveldt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.